Steiger kopen

Alleen eersteklas stijgers
Op korte termijn leverbaar
Gecertificeerd personeel

Een steiger kopen betekent dat u veilig, comfortabel en efficiënt op hoogte werkt. Ideaal voor renovatie- en nieuwbouwprojecten. Voor het bestellen van goede steigers bent u bij LC Steigeronderneming aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u onder meer het Layher Blitz-systeem, wat erg interessant is voor minder intensieve renovatiewerkzaamheden, zoals schilder- en voegwerk. Daarnaast bieden wij ook het Layher Allround-systeem aan, dat perfect geschikt is als ruimte- of metselsteiger. Welke steiger u ook kiest, u moet er de veiligheid van uzelf en/of uw medewerkers mee garanderen. Door een steiger te bestellen en te plaatsen, kan iedereen immers op grote hoogte stevig staan en veilig gereedschap hanteren.

 

Interesse in een steiger?

Neem contact op

Een steiger kopen voor renovaties, utiliteits- en nieuwbouw

Het Layher Blitz-systeem is het snelle systeem onder de renovatiesteigers. Het bestaat uit zeven lichtgewicht basisonderdelen die u schroefloos op een snelle en eenvoudige manier met elkaar verbindt. Zowel de montage als de demontage is zeer eenvoudig. Het Layher Blitz-systeem heeft een breedte van 0,73 meter en is daarmee zeer geschikt voor werk in de binnenstad of andere plaatsen waar er beperkte ruimte is. De lichtgewicht onderdelen vormen een geringere belasting voor degenen die de steiger opbouwen. Deze steiger bestellen biedt u dan ook vele voordelen. Daarnaast is het Layher Allround-systeem interessant als metselsteiger, gevelsteiger of industriesteiger. Het Layher Allround-systeem is dan ook breed inzetbaar en u kunt er elk type gebouw mee in de steigers zetten.

Gaat u een steiger kopen bij ons?

Bij LC Steigeronderneming kunt u eersteklas steigers bestellen die voldoen aan alle actuele wettelijke eisen voor steigers en veiligheid. Al onze steigers voldoen hieraan. Een eigen steiger kopen of er een bestellen of huren geeft u veel vrijheid en is mogelijk voor zowel kleine als grote projecten. We denken graag met u mee om u te helpen de juiste steiger te kopen. Bekijk ook onze andere steigerbouwdiensten en neem contact met ons op. Dit kan via het online contactformulier of door te bellen naar 0165-323580.

Andere projecten