Steigerverhuur

Alleen eersteklas steigers
Op korte termijn leverbaar
Gecertificeerd personeel

Dankzij de steigerverhuur van LC Steigeronderneming kunt u zich volledig focussen op uw bouw- of renovatieproject of evenement. Wij realiseren, indien gewenst, op korte termijn een steiger op uw terrein en verzorgen bij de huur van een steiger zowel de montage als de demontage. Bij de verhuur van onze goedkope steigers werken we graag met de steigersystemen van Layher, die veelzijdig toepasbaar zijn en we perfect op maat voor uw project samenstellen. Steigerverhuur maakt het mogelijk dat u en uw medewerkers veilig en prettig op hoogte kunnen werken. De benodigde gereedschappen en materialen heeft u zo altijd bij de hand en er is veel bewegingsvrijheid. Op deze manier verlopen de werkzaamheden door onze goedkope steigerverhuur aanzienlijk efficiënter en veiliger.

 

Interesse in een steiger?

Neem contact op

Steigerverhuur volgens de Richtlijn Steigers

Het Layher Blitz-systeem is het snelle systeem onder de renovatiesteigers. Het bestaat uit zeven lichtgewicht basisonderdelen, die u schroefloos op een snelle en eenvoudige manier met elkaar verbindt. Zowel de montage als de demontage is zeer eenvoudig. Het Layher Blitz-systeem heeft een breedte van 0,73 meter en is daarmee zeer geschikt voor werk in de binnenstad of andere plaatsen waar er beperkte ruimte is. De lichtgewicht onderdelen vormen een geringere belasting voor degenen die de steiger opbouwen. Deze steiger bestellen biedt u dan ook vele voordelen. Daarnaast is het Layher Allround-systeem interessant als metselsteiger, gevelsteiger of industriesteiger. Het Layher Allround-systeem is dan ook breed inzetbaar en u kunt er elk type gebouw mee in de steigers zetten.

Dé specialist in de verhuur van goedkope steigers nabij Oud-gastel

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in steigerverhuur en steigerbouwdiensten en weten bij de verhuur van steigers precies welk exemplaar perfect is voor uw project. Ons goed opgeleide en klantvriendelijke personeel staat ook tijdens uw bouwwerkzaamheden altijd voor u klaar en schakelt snel. U krijgt een vaste contactpersoon, die uw aanspreekpunt voor alle vragen is. Heeft u met spoed een (goedkope) steiger nodig? Geen probleem, want de huur van een steiger inclusief montage realiseren wij zeer snel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel naar 0165-323580 of neem contact op via het online contactformulier.

Andere projecten